Foglalás

A Hársfa Vendégház áprilistől októberig szeretettel várja vendégeit! Amennyiben nálunk szeretne szeretne megszállni, kérjük időben foglalja le weboldalunkon, telefonon vagy utazási partnereinken keresztül.

Fizetési követelmények

A Hársfa Vendégháznál nem szükséges előleg fizetése. 

Lemondási feltételek

A Booking.com-os foglalások esetében: ha a szállást banki utalással előre fizette, lemondás esetén, ezt minimum egy héttel előtte tegye meg. Amennyiben kevesebb, mint 7 nap lenne érkezéséig, a kifizetett összeg nem visszaterítendő.

Foglalás utazási irodákon keresztül

A Hársfa Vendégházat utazási partnereinken, Booking.com, Travelminit.hu, kereszül is lefoglalhatja. Ebben az esetben kérjük vegye számításba az extra jutalékokat. Kérjük, legyen figyelemmel az általuk megadott foglalási és lemondási feltételekre!  

Dohányzás

A dohányzás nem megengedett a vendégházban. Dohányozni kizárólag a teraszon vagy szabadtéren van lehetőség az erre rendszeresített hamutartók használatával.

Kapacitás

A vendégház két hálószobájában összesen 5 egyszemélyes ágy van. A nagy szoba pótágyazható egy személy számára, így a vendégház maximum hat felnőtt befogadására szolgál. Amennyiben kisbabával érkeznének, számára mobil gyerekágyat tudunk biztosítani. Kérjük ne érkezzenek a megengedettnél több személlyel!

Parkolás

A vedégház egy kocsi részére tud udvari beállást biztosítani. Ha több kocsival érkeznek, ennek parkolására a ház előtti piactéren kialakított parkolóban van lehetőség. A parkolás mindkét esetben ingyenes és biztonságos. 

Internet

A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Check In/ Check Out

Check In: 15:00 óra után

Check Out: 11:00 előtt

Korai Check in akkor lehetséges, ha a szálláshely előzőleg nem volt elfoglalva. Ha a házat nem is lehet korábban elfoglalni, a csomagokat le lehet tenni. Amennyiben késő esti órában érkeznének, kérjük erről idejében értesítsenek. 

Késői Check out-ra csak akkor lehet lehetőség, ha nem várunk aznap újabb vendégeket. Erről helyben egyeztetünk.

Gyerekek

Három év alatti gyerekek számára a szállás ingyenes. Amennyiben kisbabával érkeznének, számára mobil gyerekágyat tudunk biztosítani.

Kisállatok

A Hársfa Vendégháznak sajnos nincs módjában kisállatokat fogadni.

Bulik

Szállásunk első sorban a pihenni vágyó vendégeket várja. Szeretnénk odafigyelni vendégeink igényeire, ugyanakkor tekintettel kell lennünk szomszádainkra is, ezért tisztelettel megkérjük kedves vendégeinket a csendóra betartására: 22:00-08:00 és 13:00-14:00 között. Köszönjük!

Adatvédelmi irányelvek

Elkötelezettek vagyunk az Ön adatainak védelme mellett. A velünk megosztott személyes adatokat csak a Hársfa Vendégházban való tartózkodásunk alatt nyújtott szolgáltatások megkönnyítésére használjuk fel.